06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Boekhouder Hoofddorp

Boekhouder Hoofddorp is een professioneel administratiekantoor voor de zzp’er.  Laagdrempelig, 7 dagen in de week open, ook na 18.00 uur open. En een vaste all-in-prijs van 80 euro excl. btw per maand. Geen telefoontjes die doorbelast worden, geen duistere facturen. Een prijs en thats it. Bel 06-13936399 voor meer info.

Advies op maat bij Boekhouder Hoofddorp

Bij ons ben u geen nummer maar wordt er actief met u meegedacht. Persoonlijk-advies-op-maat daar staan wij voor. Geen enkele zzp’er is immers hetzelfde. Dus ook de boekhouding van uw bedrijf vraagt om maatwerk. Uw administratie kunt u bij ons vertrouwd uit handen geven zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Honderden ondernemers gingen u al voor. Wij zijn een moderne boekhouder en werken via online aanlevering.

Boekhouder Hoofddorp zzp-specialist

Door onze jarenlange ervaring met zzp’ers en hun boekhouding en administratie, kunt u ons gerust een zzp-specialist noemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Niet voor niets vragen zzp-klanten Boekhouder Hoofddorp vaak als klankbord. Een service die wij graag leveren en die wij als onze meerwaarde zien.

Vragen aan Boekhouder Hoofddorp

Tevens helpen wij u aan een antwoord op veel gestelde vragen als:

 • Hoeveel opdrachtgevers heb ik nodig?
 • Heb ik recht op een zelfstandigenaftrek?
 • Van welke fiscale voordelen kan ik gebruik maken?
 • Zal ik de auto zakelijk of privé gaan rijden?
 • Mag ik mijn partner een arbeidsbeloning toekennen?

Boekhouder Hoofddorp of een accountant?

Wellicht vraagt u zich af waarom u voor een boekhoudkantoor in plaats van een accountant zou kiezen. Grote bedrijven moeten jaarlijks een jaarrekening opleveren aan de fiscus en kiezen daarom vaak voor een accountant. Maar wat veel zelfstandigen zonder personeel niet weten is dat een jaarrekening voor hen niet verplicht is. Dat is goed nieuws want het scheelt u een hoop geld. Wel vraagt de belastingdienst aan het einde van het jaar om een balans en winst- en verliesrekening. Die maken wij graag voor u.

Goede bereikbaarheid boekhouder Hoofddorp

De zzp’er komt liever na 17.00 uur langs, of mailt zijn informatie. Dat weet boekhouder Hoofdorp. Daarom kunt u ons iedere dag van 08.30 tot 22.00 uur bereiken, zeven dagen per week.

Boekhouder Hoofddorp

 

Aftrekbare kosten voor de zzp’ er

 • U geeft een bedrijfsborrel, of u luncht met klanten. Deze kosten zijn aftrekbaar voor 80 procent. Dit geldt ook voor een zakendiner.
 • Uw mobiele telefoonabonnement en de kosten zijn aftrekbaar al dient u wel rekening te houden met een bijtelling voor privé gebruik. Je telefoonabonnement thuis is niet aftrekbaar, maar de kosten voor alleen de zakelijke gesprekken zijn dat wel.
 • Vakliteratuur is 100 procent aftrekbaar, algemene literatuur niet.
 • Verhuiskosten en kosten voor huisvesting  buiten de woonplaats zijn beperkt aftrekbaar. Gaat u privé verhuizen maar heeft u ook zakelijke spullen dan is ws een deel aftrekbaar van de verhuizing. Vraag om twee aparte facturen bij de verhuizer.
 • Aftrek van werkruimte.

Andere kosten die volledig aftrekbaar zijn zijn: verzekeringen, onderhoudskosten, inschrijving in het handelsregister, briefpapier en ander correspondentiemateriaal en adviezen over de levensvatbaarheid van je bedrijf.

 

Boekhouder Hoofddorp

Fiscale aftrekposten

Onderstaande aftrekposten mag u als zzp’er benutten.

 • Zelfstandigenaftrek
 • Wanneer de Belastingdienst u ziet als ondernemer voor de inkomstenbelasting én voldoet aan het urencriterium, heeft u recht op de zelfstandigenaftrek. U mag jaarlijks € 7.280 aftrekken. Meer informatie over de zelfstandigenaftrek.
 • Startersaftrek. Kosten gemaakt in de aanloopfase zijn aftrekbaar als je die voor je onderneming uit zakelijk oogpunt hebt gemaakt. Daaronder vallen ook kosten die zijn gemaakt met de duidelijke bedoeling een onderneming tot stand te brengen: kosten die je hebt gemaakt voordat de onderneming van start ging. Denk aan kosten voor een marktverkenning of andere ingewonnen adviezen. Lees ook eens het artikel over de regeling voor privé aangekochte zaken.

Contact Boekhouder Hoofddorp

Voor vragen kunt u contact opnemen met Boekhouder Hoofddorp. Bel ons op 06-13936399. Of mail naar info@zzp-boekhouder.nl