06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Op de Startersdag van de KvK vindt de zzp’er meer dan 35 organisaties die u kunnen adviseren en ondersteunen bij de start van uw bedrijf.

 

Organisaties Startersdag

ABN AMROwww.abnamro.nl
Zij hebben een groot aanbod voor ondernemers. ABN AMRO – your business banking – biedt startende ondernemers een groot aantal producten en diensten op het gebied van financiering, betalingen en verzekeringen.

Belastingdienstwww.belastingdienst.nl
Als ondernemer krijgt u te maken met allerlei regelingen voor de belastingen en met sommige sociale verzekeringen. Daarom maakt de Belastingdienst u als (startende) ondernemer wegwijs in uw fiscale rechten en verplichtingen.

FNV Zelfstandigenwww.fnvzelfstandigen.nl
Zij zijn met 30.000 leden de grootste en meest invloedrijke belangenbehartiger van zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) in Nederland. En bieden zzp’ers informatie, persoonlijk advies, juridische hulp en collectieve belangenbehartiging.

GraphicMail Beneluxwww.graphicmail.nl
Voor ondernemers biedt GraphicMail een online emailmarketing software aan voor het creëren, communiceren en evalueren van email nieuwsbrieven, direct email en SMS campagnes.

De Huisdrukkerwww.dehuisdrukker.nl
In de grafische markt verenigt de Huisdrukker verenigt het beste van twee werelden. Het persoonlijk advies van de drukker op de hoek met het scherpe aanbod van internetdrukkers.

Kunstenaars&COwww.kunstenaarsenco.nl
Van fotograaf tot scenarioschrijver, van acteur tot schilder, van vormgever tot filmer. Kunstenaars&CO stimuleert en ondersteunt kunstenaars bij het ontwikkelen van economische zelfstandigheid.

Mamut Softwarewww.mamut.com
Mamut biedt complete softwareoplossingen aan op het gebied van managementrapportage, administratie en boekhouding, relatie- en klantenbeheer, urenregistratie, inkoop en logistiek, website en e-commerce.

De Merkplaatswww.merkplaats.nl
De Merkplaats is een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten.

Microfinancieringwww.microfinanciering.com
Microfinanciering bestaat uit een combinatie van coaching en krediet (tot € 35.000). Elke ondernemer met een goed ondernemingsplan komt ervoor in aanmerking, zowel starters als doorstarters.

Nederlandse Franchise Verenigingwww.nfv.nl
De Nederlandse Franchise Vereniging wil een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising bevorderen. Zij verzorgt voorlichting, advies, kwaliteitsbewaking, kennisbundeling en onderzoek voor franchisegevers en -nemers.

New Energy Dockswww.newenergydocks.nl
Ondernemers en experts bij elkaar brengen om nieuwe oplossingen te formulieren voor vraagstukken die gerelateerd zijn aan klimaatverandering, energieproductie en energiegebruik en mobiliteit. Dat is wat New Energy Docks doet.

New Venturewww.newventure.nl
New Venture is een ondernemingsplanwedstrijd waaraan iedereen met een innovatief idee gratis kan deelnemen. Innovatief betekent dat het idee voorziet in een nieuwe behoefte of dat het een bestaande behoefte op een nieuwe manier vervult. Deelnemers maken kans op uitgebreide ondersteuning en een geldbedrag.

NOvAAwww.novaa.nl
6.500 AA-accountants in Nederland zijn verenigd in de NOvAA, de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten. De NOvAA informeert u over de diensten en mogelijkheden van een AA-accountant.

NOVUwww.novu.nl
De Nederlandse Orde van Uitvinders is de beroepsorganisatie van uitvinders, productontwikkelaars en onderzoekers in Nederland en ondersteunt haar leden bij het gecompliceerde traject ‘van idee tot markt’.

Het Paroolwww.parool.nl
De stadskrant van Amsterdam, is vanwege haar (zakelijke) nieuws en achtergronden over de regio Amsterdam een informatiebron voor ondernemers in de regio. Het Parool is mediapartner van de startersdag.

Platform Zelfstandige Ondernemerswww.pzo.nl
PZO informeert over onderwerpen die voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers) van belang zijn en biedt haar leden collectieve voordelen.

Rabobankwww.rabobank.nl
De Rabobank biedt startende ondernemers voordeel op betalen, verzekeren, financieren, drukwerk en internetsite.

Het Reclamepakhuiswww.reclamepakhuis.nl
Het Reclamepakhuis is een allround reclamebureau speciaal voor startende en kleine ondernemers. Ze combineren de expertise en creativiteit van reclamemakers, tekstschrijvers en vormgevers met startersprijzen. Van logo tot website, van huisstijl tot brochure, van flyer tot mailing, van persbericht tot nieuwsbrief.

TAFwww.taf.nl
Sinds de afschaffing van de WAZ hebben heel veel zelfstandige ondernemers er een dilemma bij: neem ik een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering of neem ik het risico? Eigenlijk wilt u wel inkomenszekerheid. Misschien is het TAF Zelfstandigenplan iets voor u?

TechnoPartnerwww.technopartner.nl
TechnoPartner helpt mensen die op basis van een technische vinding een onderneming starten.

Tentoowww.tentoo.nl
Tentoo verleent financiële diensten aan freelancers, flexwerkers, opdrachtgevers en ondernemers. Diensten zijn: het verlonen van freelancers/flexwerkers, financiële en administratieve ondersteuning en voorfinanciering voor zzp’ers, salarisadministratie voor het MKB, verzekeringen voor freelancers/flexwerkers en zzp’ers.

Univéwww.univeregioplus.nl
Of u nu starter bent, zelfstandig ondernemer of ondernemer met personeel. Univé biedt u totaaladvies waar u wat aan heeft. En dat gaat verder dan verzekeren alleen.

UWV Werkbedrijf / Eigen werkwww.uwv.nl / www.projecteigenwerk.nl
Heeft u een WAO, Wajong of WAZ-uitkering? En overweegt u zelfstandig ondernemer te worden? Dan informeert de Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen u over de mogelijkheden. Ook informeert het UWV over de betaling van sociale premies bij het in dienst nemen van personeel. Project Eigen Werk begeleidt 40-plussers bij het opzetten van een eigen onderneming.

Veilig Ondernemenwww.pca-amsterdam-amstelland.nl
Het Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam-Amstelland (PCA) bestrijd de criminaliteit gericht tegen het bedrijfsleven. Veiligheid Ondernemen biedt ondernemer praktische adviezen om de veiligheid in zijn bedrijf te vergroten.

Gemeente Amstelveenwww.amstelveen.nl
De gemeente ontwikkelt initiatieven om het zelfstandig ondernemerschap te bevorderen. Zij geven ook informatie en advies op het gebied van o.a. bedrijfshuisvesting en locaties, benodigde vergunningen, bestemmingsplannen en demografische gegevens.

Gemeente Amsterdamwww.amsterdam.nl
De gemeente ontwikkelt initiatieven om het zelfstandig ondernemerschap te bevorderen. En geeft informatie en advies op het gebied van o.a. bedrijfshuisvesting en locaties, benodigde vergunningen, bestemmingsplannen en demografische gegevens.

Gemeente Haarlemwww.haarlem.nl
De gemeente Haarlem ontwikkelt initiatieven om het zelfstandig ondernemerschap te bevorderen. En geeft informatie en advies op het gebied van o.a. bedrijfshuisvesting en locaties, benodigde vergunningen, bestemmingsplannen en demografische gegevens.

Gemeente Zaanstadwww.zaanstad.nl/bedrijven
Gemeente Zaanstad ondersteunt startende bedrijven waar het nodig is. Met bijvoorbeeld informatie en advies over o.a. bedrijfshuisvesting en locaties, benodigde vergunningen, bestemmingsplannen en demografische gegevens.

 

Boekhouder Haarlem