06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Achterstand in boekhouding

Heeft u een achterstand in boekhouding, heeft u problemen met de Belastingdienst, komt de deurwaarder te vaak -ongevraagd- op de koffie. Bel dan boekhouder Haarlem, die heeft ervaring in dit soort situaties en kan u lucht geven in dit soort lastige situaties.

Achterstand in boekhouding

.

Achterstand in boekhouding

Boekhouder Haarlem heeft eerder al goede resultaten geboekt met zzp’ers die betalingsproblemen of een boekhoud achterstand hadden. De administratie van die zzp’ ers staat nu weer helemaal op de rails.

In veel van deze gevallen dachten cliënten dat het probleem niet te verhelpen was, de boekhouder Haarlem kan door zijn ervaring en contacten vaak meer doen dan u denkt.

Veelal stapelen de aanslagen zich op bij de zzp’er. Hij/zij is het overzicht kwijt en er komen boetes en deurwaarderkosten bij. Dit is zonde van uw geld. Veelal hoeft een zzp’er helemaal geen of niet zo veel belasting te betalen.

werkt u met btw verlegd dan krijgt u juist de voorbelasting elk kwartaal terug. Maar dient u geen aangifte in dan krijgt u een ambtshalve aanslag plus de kosten voor uw kiezen.

Wij regelen allereerst het contact met de fiscus en de deurwaarder. Veelal zijn die dan al wat geruster en als we dan ook nog aangeven binnen een of twee weken al aangiften in te dienen dan is de eerste stap gezet. ,

Wij regelen bezwaar- en/of uitstel voor het indienen van de aangiften. En uiteraard sturen wij, als wij de boekhouding van u hebben verwerkt, correcte belastingaangiften in. Die dienen meteen als bezwaar tegen de ambtshalve opgelegde bedragen.

Boekhouder Gezocht voor ZZP-achterstand?