06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Innovatieve startende ondernemers en anderen met een idee voor een nieuw product of nieuwe techniek, opgelet. U kunt bij de Kamer van Koophandel terecht met uw vragen terecht op het Technostarters Spreekuur. Dit gratis spreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Orde van Uitvinders (NOVU)., weet Boekhouder Haarlem.

Waarom zou ik naar zo’n spreekuur gaan?

De Technostarters spreekuren vinden door heel Nederland plaats en bieden uitvinders de mogelijkheid te sparren met een deskundige. Vragen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe financier ik een nieuw idee?
  • Hoe toets ik of dit idee écht nieuw is?
  • Hoe kan ik mijn technologie doorontwikkelen en testen?
  • Hoe zet ik mijn idee in de markt?
  • Hoe regel ik de productie en verkoop?
  • Zijn er subsidies beschikbaar?

Met het Technostarters Spreekuur kunnen uitvinders in een persoonlijk gesprek van circa drie kwartier hun situatie bespreken en kansen en valkuilen in kaart brengen. Deelname aan het spreekuur is gratis en er worden geen formele eisen gesteld. Deelnemers hoeven bijvoorbeeld niet ingeschreven te zijn in het Handelsregister. Wel dient men vooraf een afspraak te maken via www.technostartersspreekuren.nl