06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Wilt u als ZZP’er uw administratie

  • professioneel laten verzorgen;
  • gebruik maken van alle aftrekposten;
  • en toch geld besparen?

Dat kan. Vergelijk

  • de prijs,
  • kwaliteit
  • en de service van uw huidige boekhouder/accountant

met die van ZZP-boekhouder en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Geen hoge rekeningen meer van uw boekhouder

Krijgt u maandelijks onverwachte en hoge rekeningen van uw huidige boekhouder en wilt u daar vanaf? ZZP-boekhouder biedt elke ZZP’er de kans om met zijn administratie van 2014 tot 30 maart 2014 over te stappen van zijn/haar accountant/boekhouder naar ZZP-boekhouder.

ZZP'er die met zijn administratie overstapt naar Boekhouder Haarlem

Wij rekenen een vaste jaarprijs van 960 euro excl. BTW waarvoor wij alle werkzaamheden verrichten.

Welke ZZP’ers stappen over naar Boekhouder Haarlem?

  1. ZZP’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij komen er achter dat ze te veel belasting hebben betaald en geen gebruik hebben gemaakt van aftrekposten die Boekhouder Haarlem wel benut.
  2. ZZP’ers die overstappen uit onvrede met hun huidige administratie kantoor. U kent het wel: hoge rekeningen, elk telefoontje wordt doorbelast, en u krijgt nog eens een extra factuur voor de jaarrekening, terwijl elke accountant en administratiekantoor weet dat een ZZP’er niet meer verplicht is een jaarrekening op te laten maken.

De drie pakketten van Boekhouder Haarlem

ZZP-boekhouder biedt u drie opties:

Optie 1:

Administratie volledig uitbesteden aan Boekhouder Haarlem

Kiest u voor deze optie, dan verzorgt Boekhouder Haarlem uw volledige administratie. Vanaf de invoering van de inkoopfacturen, de verwerking van mutaties van de bank, giro en kas tot en met het verzorgen van de balans en winst en verliesrekening. Ook dient Boekhouder Haarlem uw aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting in.

Optie 2:

U wilt uw administratie zelf verzorgen

Boekhouder Haarlem controleert elk kwartaal uw administratie en stelt een kwartaalverslag samen. Let op: Boekhouder Haarlem beveelt deze optie alleen aan voor de ZZP’er die wél over enige boekhoudkundige kennis beschikt. Het invoeren van de inkoop-, verkoopfacturen, mutaties bank, giro en kas in een administratie pakket geschiedt door u. Indien u uw boekhouding zelf wilt doen, kunnen wij u adviseren bij de inrichting hiervan.

Optie 3:

Uw administratie digitaal aanleveren bij Boekhouder Haarlem

Boekhouder Haarlem ziet dat steeds meer ZZP’ers hun verkoopfacturen, inkoopfacturen, bankafschriften en – eventueel ook de kas- digitaal willen aanleveren. Boekhouder Haarlem speelt in op de veranderingen in de maatschappij en op de behoefte van de ZZP’er.

Uw voordeel

Door digitale aanlevering wordt uw administratie professioneel en voordelig geregeld en bespaart u veel tijd en geld en… samen werken we ook nog aan een beter milieu. U als ZZP’er krijgt alle overzichten (Omzetbelasting, balans en winst en verliesrekening en aangifte Inkomstenbelasting) digitaal aangeleverd.

Gratis tips en info voor ZZP’ers

Wilt u ook net als 28.000 volgers op Twitter gratis tips om belasting te besparen ontvangen? Volg Boekhouder Haarlem dan op Twitter.

Word nu fan van ZZP-boekhouder op Facebook.

Op onze website kunt u zich aanmelden voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief met tips en nieuws voor de ZZP’er

Contact ons voor een gratis kennismakingsgesprek of meer informatie:

Telefoon: 06 1393 6399

info@zzp-boekhouder.nl